In orice amenajare hidrotehnica neintretinuta corespunzator va creste vegetatie acvatica in ecces.Cele mai cunoscute tipuri de vegetatie acvatica sunt: stuf, papura, tipirig, bradis, castan de balta, nuferi albi si roz, etc Vegetatia acvatica in general rasare primavara si moare toamna, lasandu-se pe fundul lacului.

Acestea  conduc la procese de descompunere si putrezire afectand puternic calutatea apei. Apa începe să devină tulbure şi să miroase neplăcut. Aceste procese de putrezire conduc întotdeauna si la o scadere dramatica a oxigenului dizolvat în apă, fapt care poate duce la mortalitati de pana la 100% din efectivul piscicol.

            De aceea ne-am nascut noi…

  Din dotara companiei noastre nu lipseste utilajul amfibiu de taiat stuf, decolmatare si dragare Mobitrac .Este construit special pentru a fi folosit la o serie de operatiuni complexe ca: taierea stufului, papurei si a tururor straturilor vegetale acvatice si subacvatice, decolmatare, dragare de lacuri, balti, iazuri, canale de irigatii, diguri si maluri. Acesta dispune de: taietor frontal, lateral, furca pentru adunarea vegetatie, pompa hidraulica de dragare si cupa de excavare. Unica amfibie Mobitrac multifunctionala are avantaje de lucru atat in apa cat si pe uscat. Lucraza cu usurinta pe terenuri dificile exercitand o presiune minima la sol, eliminand deteriorarea solului si vegetatiei existente. De aceea poate lucra in zone sensibile cum ar fi terenurile de golf, rezervatii naturale si parcuri publice, acolo unde utilajele grele pot provoca distrugeri. Mobitrac este un vehicul usor manevrat si se poate roti in jurul axei sale proprii in apa si pe uscat. Directia este precisa in spatii mici. Gama larga de accesorii face din el un instrument ideal pentru o varietate mare de sarcini. Mobitracul poate fi transformat dintr-un taietor de stuf in: minidraga, excavator, pompa de dragare,colector de vegetatie, cu multa usurinta. 

Call Now ButtonSuna acum